top of page

Acugraph

Meer dan één maand geleden startte in met de integratie van de Acugraph® in mijn praktijk. Ik had het toestel aangekocht omdat ik dacht het het een ideaal hulpmiddel was om aan mijn patiënten uit te leggen wat acupunctuur is en waarop ik zou werken. Het is inderdaad een goed hulpmiddel om uit te leggen aan mijn patiënten wat er aan de hand is met hen. Echter stond ik verbaast van het resultaat die de patiënten boeken waarbij ik het toestel gebruik. Patiënten zijn veel sneller beter en dit met minder behandelingen, waardoor de kosten plaatsje voor acupunctuur een heel stuk dragelijker maakt.


Wat is acugraph®?

Acugraph® is een computergestuurd meettoestel, het analyseert de energiebalans in de meridianen. Dit door op de hand en voeten een aantal acupunctuurpunten aan te raken.


Wat is de bijdrage van acugraph® aan uw gezondheid?

Met de acugraph® wordt de energie in het lichaam gemeten en geanalyseerd. Hierna krijgen we per meridiaan verschillende grafieken en cijfers, met al deze resultaten hebben we een dieper inzicht in uw gezondheidstoestand en kunnen we de behandeling nog nauwkeuriger maken. Hierdoor kunnen we meteen naar het probleem toewerken en heeft u minder behandelingen nodig, in vergelijking met de klassieke ondervragingsmethoden binnen de traditionele Chinese geneeskunde.Waarom de acugraph® ook u ten goede komt?

Zaken die wij vaststellen binnen de Chinese geneeskunde en acupunctuur zijn niet altijd gemakkelijk uit te leggen. Aan de hand van de acugraph® krijgt u een visueel beeld van uw gezondheidstoestand en kan u beter het onderliggende probleem van uw aandoening begrijpen.

Na het meten van de acugraph® krijgt u een uitgebreid verslag mee naar huis, waar de grafieken op te zien zijn, als ook in begrijpbare mensentaal uw energiebalans uitgeschreven is. U krijgt ook tal van andere adviezen mee in het rapport.

Uniek aan dit rapport is ook de P.I.E.-score (Personal Integrated Engergics). Dit is een getal op 100. Het geeft aan hoe goed in balans bent als het alle componenten ten opzicht van elkaar vergelijkt. Bij een hoge score is uw lichaam in balans en is de energie (qi) goed verdeeld over uw lichaam.133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page