top of page
IMG_2984-4.jpg

Traditionele Chinese geneeskunde

2500 jaar geleden was acupunctuur al een wijd verspreid in het Oude China. Het was al zo danig ontwikkeld dat het toen al op het punt stond van de kennis die we nu nog steeds hebben. Acupunctuur is een onderdeel van de TCM (Traditionele Chinese geneeskunde), Het is waarschijnlijk de bekendste vorm van TCM. Het bevat buiten het prikken met naalden aan de hand van acupunctuur ook uit moxa, cupping, massagetechnieken, voedingsadvies, bewegingsvormen (zoals Tai Chi en Qigong), kruidenleer...

In tussentijd werd de acupunctuur door het WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) herkent als een geneeskunde die evenwaardig is als de westerse-geneeskunde (de geneeskunde die wij kennen).

Weet je niet goed welke behandeling het beste bij u past of wil je van meerdere behandelingen tegelijkertijd ondergaan? Dat kan, wij bieden ook een algemene consultatie aan binnen de traditionele Chinese geneeskunde. Ook kunnen we makkelijk tijdens een behandeling ook andere aspecten van deze geneeskunde gebruiken en toepassen.

Soorten behandelingen:

Acupunctuur

Behandelingen voor kinderen

Voedingsadvies

Energetische screening

Ooracupunctuur

Afspraak maken

Klik hier voor een afspraak te maken

Of bel ons voor een afspraak te maken:

0488/41 99 94

Ons team

Simon Fransoo

bottom of page